Integritetspolicy

Varför ska jag läsa denna policy?

Denna policy beskriver hur vi på samlar in, använder och skyddar dina personuppgifter.

Vilken information samlar ni in om mig?

När du handlar i vår butik så samlar vi in följande information om dig:

  • email
  • namn
  • kontaktuppgifter

30 dagar efter ditt köp tar vi bort dina personliga uppgifter. Vi samlar även in viss information om ditt besök på vår webbplats i statistiksyfte, som inte ska kunna kopplas till dig. Vi anonymiserar din IP-adress och sparar information om ditt beteende på alternativt.se

Hur kommer ni använda min information?

Vi kommer enbart att använda din personliga information för att kontakta dig angående din order.

Med vilka delar ni min information med?

Dina personuppgifter delar vi inte med oss av informationen till någon. Enbart administratörer på alternativt.se har tillgång till dina orderuppgifter. Samtliga administratörer har extra inloggningssäkerhet med tvåfaktorsautentisering.

Vi sparar all statistik på en databas på vår server som enbart ett fåtal personer har tillgång till och som inte lämnas ut till tredje part (exempelvis Google Analytics).

Vad är mina rättigheter?

Rätt till information: Du kan begära att få en kopia på de personuppgifter vi har om dig.
Rätt till rättelse: Vi vill säkerställa att din information är uppdaterad och korrekt. Du kan begära att få din information rättad eller borttagen om du anser att den är inkorrekt.
Rätt till radering: Du kan begära att vi ska radera dina personuppgifter. Vi får inte radera uppgifter som lagen kräver att vi behåller.

Hur kan jag använda mina rättigheter?

Om du vill använda någon av dina rättigheter så kontaktar du oss via e-post som finns längst ned i denna policy.

Uppdateringar till denna policy

Vi kan komma att uppdatera denna policy och kommer då publicera dem på denna webbsida. Denna policy uppdaterades senast den 23 september 2018.

Hur du kan kontakta oss

Om du har några frågor angående denna policy eller hur vi använder din information, eller dina rättigheter så kan du kontakta oss på under kontakt.

Scroll to Top